Rreth Nesh

Albanian Contracting eshte nje ndermarrje qe meret me instalimet mekanike ne godina social kulturore,industriale si dhe godina banimi.

Albanian Contracting u krijua ne janar 2008 dhe lindi nga bashkimi i dy ndermarrjeve me eksperience ne kete drejtim. Nga Albania Distributor.sh.p.k. perfaqesuese  e kompanise Carrier, kompania lider ne bote ne fushen e ajrit te kondicionuar dhe ALKO sh.p.k. e specializuar ne fushen e projektimit dhe zbatimit te punimeve mekanike. Karakteristika kryesore e ndermarrjes eshte cilesia e punimeve per te cilen behet nje pune sistematike duke rritur kerkesat ne menyre te vazhdueshme. Grupi I punes perbehet nga 24 specialiste ku bejne pjese tre inxhiniere dy ekonomiste dhe pjesa tjeter specialiste te zbatimit dhe te servisit. Gjithashtu komponia eshte e certifikuar sipas normes nga ISO 9001:2008

Ne fushen e ajrit te kondicionuar ketu do gjeni zgjidhjen me optimale te shprehur ne disa variante,realizimin korekt te zgjidhjes se preferuar si dhe mbeshtetjen e vazhdueshme nga nje servis I specializuar. Duke e lidhur cilesine me oferten ketu do gjeni dhe zgjidhjen me ekonomike,si ne zbatim ashtu dhe ne shfrytezim. Kjo e dyta eshte dhe me e rendesishme dhe ketu ne bejme diferncen me te tjeret,pasi cdo objekt shihet me seriozitet maksimal,duke I bere studim te vecante,per te arritur ne perfundimin e duhur. Si rezultat I eksperiences dhe mardhenieve te vazhdueshme me klientet tane nga te cilet merren te gjitha te dhenat mbi impjantet e instaluara,eshte krijuar nje ekip i afte per te zgjidhur te gjitha problemet ne kete fushe.

Misioni

Misioni yne eshte te behemi zgjidhja e pare e klienteve per Impiantet e Ajrit te Kondicionuar dhe ato Mekanike, kudo ne te gjithe Shqiperine. Performance e larte, kursim energjie dhe kosto efektive ne zgjedhjen sistemeve.

Stafi

Albanian Contracting punojne cdo dite per te ofruar sherbime te nje kualiteti te larte, duke u mbeshtur me se miri nga fjala e fundit e teknologjise dhe nje staf i kualifikuar specialistesh dhe INXHINIERESH, me nje eksperience shume vjecare ne kete fushe.

Albanian Contracting nuk eshte vetem nje bashkepunim i sukseseshem ne shitjen dhe sherbimin e produkteve Carrier, Toshiba, Tadiran por edhe ne projektimin dhe zbatimin e projekteve te sistemeve te ngrohjes, ftohjes dhe ventilimit.

Certifikimet

Certifikata ISO 001 Certifikata ISO 002