Sisteme per Ambjente te Vogla Tregetare

Per ambjentet e vogla rezidenciale sistemet moderne Carrier jane zgjedhja ideale per bizneset e vogla. Ofrohet komfort maksimal, cilesi per ajrin e ambjentit, kursim maksimal te energjise sikurse karakterizohen dhe nga nje koeficent performance SCOP dhe SEER teper te larte ne treg.