Sisteme per Ambjente te Medha Tregetare

Per ambjentet e medha tregetare sistemet moderne Carrier jane sistemet me te avancuara. Ofrohet komfort maksimal, siguri, besueshmeri, fleksibilitet, cilesi per ajrin e ambjentit, kursim maksimal te energjise sikurse karakterizohen dhe nga nje koeficent performance SCOP dhe SEER teper te larte ne treg. Jane zgjedhja e duhur per zyrat, hotelet, qendrat tregetare, spitalet etj.