Sisteme per Ambjente Rezidenciale

Per ambjentet rezidenciale sistemet moderne Toshiba jane zgjedhja absolute per te gjitha familjet. Ofrohet komfort maksimal, cilesi per ajrin e ambjentit, kursim maksimal te energjise sikurse karakterizohen dhe nga nje koeficent performance SCOP dhe SEER teper te larte ne treg.