• slider 1
  • slider 2
  • slider 3

Carrier eshte përfaqësues ekskluzive në Shqipëri e kompanisë lider ne botë për sistemet e ajrit te kondicionuar CARRIER-TOSHIBA AIR-CONDITIONING pjesë të GRUPIT AHI-CARRIER SEE.

Rreth Nesh
Albanian Contracting u krijua ne Janar 2008 dhe lindi nga bashkimi i dy ndermarrjeve me eksperience ne kete drejtim. Nga Albanian Distributor.sh.p.k., perfaqesuese eskluzive e kompanise Carrier, kompania lider ne bote
Sherbimet
Me nje staf specialistesh, me nje eksperience pune mbi 10 vjecare ofrohet servis i specializuar me baze kontrate dhe sherbime specifike . Kemi nje rrjet te tere institucionesh dhe bankash

me shume …                                                                                  me shume…

Produkte